x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta anunţă mobilizare generală: "Nu există concedii în luna august"

Victor Ponta anunţă mobilizare generală: "Nu există concedii în luna august"

03 Aug 2012   •   09:32
Victor Ponta anunţă mobilizare generală: "Nu există concedii în luna august"

Premierul Victor Ponta a convocat vineri o sedinta de guvern, in timpul careia a transmis ca reprezentantii autoritatilor centrale si locale trebuie sa se mobilizeze exemplar, pentru "a face intr-o luna ce nu s-a facut in opt ani".

"Orice decizie a Curtii trebuie implementata imediat. CCR a cerut ca pana la 31 august sa verificam veridicitatea datelor inscrise in listele electorale. Exista diferente intre realitate si documentelor birocratice.

Solicit tuturor reprezentantilor in teritoriu sa raspunda acestei cereri. Sa transmiteti populatiei toate semnalele ca avem o situatie stabila, nu suntem pe marginea prapastiei, cum spun unii. Ne vedem de treaba in continuare, avem foarte multe lucruri de facut, atat la nivel central, cat si in teritoriu.

Orice fel de campanie, inclusiv pentru referendum, s-a incheiat. Exista foarte multa confuzie si dezinformare. Trebuie sa explicati foarte bine cum stau lucrurile.

Rog prefectii, subprefectii sa nu plece din in concedii sau sa se intoarca din concedii in luna august. Trebuie sa sprijine activitatea autoritatilor locale.

Intr-o luna trebuie sa facem lucruri care nu s-au facut in opt ani.

Din 2004, evidenta populatiei a fost transferata de la guvern autoritatilor locale. Mininsterul Adminstratiei si Internelor este doar administratorul bazei de date."

×
Subiecte în articol: şedinţa guvern Victor Ponta