x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, atac la adresa lui Orban de Ziua Copilului: Orban fură banii copiilor din toată România și stă la Guvern

Victor Ponta, atac la adresa lui Orban de Ziua Copilului: Orban fură banii copiilor din toată România și stă la Guvern

01 Iun 2020   •   11:30
Victor Ponta, atac la adresa lui Orban de Ziua Copilului: Orban fură banii copiilor din toată România și stă la Guvern

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a atacat pe premierul Ludovic Orban prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de 1 iunie. Ponta a comparat perioada în care el a fost prim-ministru cu perioada în care este Orban și, implicit, ce s-a întâmplat cu banii pentru alocații.

„1 Iunie 2015 - Președintele Iohannis promulgă Legea privind dublarea alocațiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta alocă banii necesari și începe plata !

1 Iunie 2020 - Președintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocațiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU alocă banii și NU plătește niciun leu copiilor ( în timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si țigari scumpe) !

Legea este în vigoare - dar Orban nu o aplică / Dragnea este în închisoare că a furat banii copiilor din Teleorman / Orban fură banii copiilor din toată România și stă la Guvern!

Pretexte, scuze, explicații - dați bani copiilor hoților și mincinoșilor!!!

2015 - Președintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Președintele Iohannis susține necondiționat Guvernul Orban .”, a scris Victor Ponta.

1 Iunie 2015 - Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor...

Publicată de Victor Ponta pe Duminică, 31 mai 2020

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta ziua copilului