x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, avertisment dur: „Va apărea ceva despre ministrul Justiţiei. Nu va apuca să facă modificări la Codurile Penale”

Victor Ponta, avertisment dur: „Va apărea ceva despre ministrul Justiţiei. Nu va apuca să facă modificări la Codurile Penale”

05 Mar 2017   •   20:50
Victor Ponta, avertisment dur: „Va apărea ceva despre ministrul Justiţiei. Nu va apuca să facă modificări la Codurile Penale”
Sursa foto: DIANA OROS

Fostul premier Victor Ponta este de părere că politicienii nu vor reuși să facă mari schimbări în următoarea perioadă, pentru că tuturor le este frică să semneze.

”Nu va fi niciun mare proiect de investiții făcut, nu a fost nici acum trecut, nici anul acesta, nici la anul, se teme toată lumea să semneze.” a spus Victor Ponta la România TV.

 

Fostul premier a adăugat că nici Tudorel Toader, noul ministru al Justiției, nu va apuca să facă modificări la Codurile Penale, pentru că va apărea ceva despre el: ”Nu o să apuce, o să apară că-n copilărie a făcut răutăți, că-n tinerețe se uita spre Rusia, că la bătrânețe a făcut un abuz, o să apară ceva săptămânile următoare. Nu-i doresc, dar așa se întâmplă”.

×
Subiecte în articol: victor ponta tudorel toader