x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Băsescu să se ducă la Dracu

Victor Ponta: Băsescu să se ducă la Dracu

12 Dec 2010   •   14:17
Victor Ponta: Băsescu să se ducă la Dracu

"Nimic nu-l sperie mai tare pe Băsescu Scaraoţchi decât ideea că se unesc împotriva lui cei pe care nu-i poate nici cumpăra nici aresta! Şi atunci îşi bagă coada! – dar treabă de încurcat în România este destulă, e aproape epuizat Dracul nostru. Dacă se apropie 22 Decembrie, scoate din Iad doi strigoi (parcă Mărieş şi Costin botezaţi) care ne explică, după 20 de ani, cum a fost la Revoluţie, cu o fantezie narativă mai ceva ca Dumas tatăl. Le dă repede câteva mii de certificate de eroi şi martiri ai Facerii Lumii şi treaba e gata; nu-s cuminţi ungurii - Dracu îl atâţă pe Tokes să le faca probleme; televiziunile “mogulilor” îl critica – aranjează el cu Dna Culcer de la Televiziunea Malefică, cu B1 şi mai nou cu RCS-RDS ca să te convingă ce viaţă bună e în Infern şi ce păţesc cei care nu vor să-şi exprime recunoştiinţa şi fericirea pentru calitatea smoalei din cazane; apoi ne prezintă nişte draci get beget cu aripioare de îngeri, pe numele lor Tismăneanu, Cărtărescu, Mihăieş etc, care ne explică doct că, deşi Dracul e foarte negru, totuşi mai bine cu el decât fără el!"

"... Cred că trebuie să-l trimitem la ….. Dracu, normal; să nu-l mai ascultăm orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun ca el. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracu!", scrie Victor Ponta pe blog.

Turcan şi Sulfina – pechineze, Boc – Mihail, câine de circ

"Sigur că cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi în Guvern; nimic special aici, până la urmă sunt creţia lui şi trebuie să-l slujească necondiţionat, fără el n-ar avea loc nici măcar în Iad! Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazat pe principiile dresajului ştiinţific - bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să nu moară, laudă-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţă sau personalitate.

Numerele cu Emil Boc sunt parcă desprinse din "Mihail, câine de circ" cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului, doar din când în când nişte zăhărel de la stăpân, cât să mai schiaune un picuţ. Bătăiosul Voinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătrat mai tare şi s-a aşezat cuminte la picior.

Fiorosul buldog Blaga s-a dus cuminte la Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş, mai să-i lingă mâna Stăpânului că îl lăsa să doarmă în ploaie, unde mârâitul se aude mai încet. Biata Ridzi, când făcea concerte şi afişe cu fiica Marinarului Mefisto era bună, acum bolnavă şi bătută mai trebuie să o ia hingherii de la DNA ca să înţeleagă toţi că nu e bine să fii prins când furi oase. Pot da nenumărate exemple de acelaşi fel, ideea e aceiaşi, dar sigur că ultimul numar, cel cu indemnizaţia pentru mame e cel mai proaspăt în minte – întâi au sărit pechinezele Sulfina, Turcan &Co că ele nu vor accepta şi o să sfâşie tot dacă se întâmplă aşa ceva; a pocnit din bici Şefu şi au constatat imediat că e bine cu un singur an, încă o pleznitură şi Boc a făcut o tumbă cu dublă răsucire mortală", mai scrie Ponta pe blog.

×