x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: "Declaraţiile lui Marian Sârbu sunt o mare dezamăgire. Cred că l-a schimbat anturajul"

Victor Ponta: "Declaraţiile lui Marian Sârbu sunt o mare dezamăgire. Cred că l-a schimbat anturajul"

09 Mar 2012   •   19:41
Victor Ponta: "Declaraţiile lui Marian Sârbu sunt o mare dezamăgire. Cred că l-a schimbat anturajul"

Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbu referitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, presedintele PSD, Victor Ponta.

"Pentru mine e o dezamagire. Il cunosc pe Marian Sarbu de foarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeni injuriosi la adresa adversarilor politici. Cred ca l-a transformat anturajul. Nu l-am auzit niciodata folosind asemenea invective, e un om ponderat", a spus Ponta.

Seful PSD a spus ironic ca "puturosi" sunt cei de la PSD care au mers comuna de comuna, strada de strada in fosta campanie electorala "rugand votantii sa opteze pentru Marian Sarbu".

Potrivit lui Victor Ponta, este posibil ca protestul parlamentar sa continue pana la alegeri, pentru ca nimeni nu a reactionat intr-un fel privind cele patru revendicari ale Opozitiei.

Campania electorala care va urma va fi o lupta cu cei care afirma in permanenta ideea de traseism politic, ideea de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politica de partid, a afirmat vineri presedintele UNPR Marian Sarbu, in cadrul unei intalniri a conducerii partidului cu liderii filialelor judetene.

"Va fi o campanie in care nu vor mai conta sentimentele. Conteaza in primul rand instinctele de conservare a calitatilor fiecarui partid in parte, a identitatii lor. Lupta politica va fi inevitabila. (...) Pe de o parte, va fi o lupta cu cei care afirma in permanenta ideea de traseism, ideea de lupta neonorabila, cu cei care au transformat lenea in politica de partid. Puturosii din Parlamentul actual vor sa vina maine la Putere. Nu putem sa lasam Romania pe mana unor puturosi. Lenesi este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturosenie crasa intr-un moment in care Romania are nevoie de o viata politica activa nu numai in ceea ce priveste Parlamentul, dar si in ceea ce priveste actul de guvernare", a spus Sarbu.

×
Subiecte în articol: psd unpr Victor Ponta marian sarbu