x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, dezamăgit de Opoziție: Am propus dialog pe 5 teme esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat!

Victor Ponta, dezamăgit de Opoziție: Am propus dialog pe 5 teme esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat!

19 Ian 2015   •   18:34
Victor Ponta, dezamăgit de Opoziție: Am propus dialog pe 5 teme esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat!
Sursa foto: Victor Ponta, dezamăgit de Opoziție: Am propus dialog pe 5 teme esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat!

Premierul Victor Ponta s-a declarat luni dezamăgit de răspunsul liderului PNL Alina Gorghiu la propunerea sa de dialog cu Opoziţia pe teme fundamentale precum revizuirea Constituţiei, sistemul electoral, legile siguranţei naţionale sau Master Planul pe transport.

"Am propus dialog cu Opoziţia pe 5 teme politice esenţiale pentru toţi românii. Răspunsul Dnei Gorghiu: insulte, scandal şi în rest NIMIC! Păcat!", a scris premierul pe Twitter.

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis premierului Victor Ponta că el nu este în postura de preşedinte "pentru a se erija în mediator", ca răspuns la invitaţia la dialog lansată de şeful Guvernului către liberali pentru găsirea unor soluţii comune pentru temele importante aflate în dezbaterea publică.

"Dacă dl Victor Ponta este depăşit de anumite probleme sau doreşte stabilirea unei poziţii unitare, la nivelul întregii clase politice, în legătură cu anumite teme, se poate adresa în acest sens preşedintelui. Dl Ponta nu este preşedintele României pentru a se erija în mediator, nu poate fi şi presedinte de partid şi mediator şi prim-ministru şi deputat. Singura instituţie care poate asigura o mediere între partide, pe diverse teme, este preşedintele României", precizează Gorghiu într-un comunicat.

×