x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta, după distribuția mandatelor în Parlament: "Un rezultat extraordinar, care ne obligă enorm”

Victor Ponta, după distribuția mandatelor în Parlament: "Un rezultat extraordinar, care ne obligă enorm”

15 Dec 2016   •   22:16
Victor Ponta, după distribuția mandatelor în Parlament: "Un rezultat extraordinar, care ne obligă enorm”
Sursa foto: Foto: Facebook.com/Victor.Ponta

"Au fost repartizate mandatele castigate in Judetul Gorj la Alegerile din 11 Decembrie- PSD a obtinut 1 mandat de Senator ( din cele 2) si 4 de deputat ( din 5) ; In conditiile dificile in care alti doi colegi ai nostri au candidat ca si independenti! Iar celelalte doua mandate au mers la Scarlat Iriza ( fost deputat PSD acum la ALDE) si Dan Valceanu ( fost Presedinte TSD acum la PNL)! Un rezultat extraordinar dar care ne obliga enorm.

Vreau sa multumesc tuturor locuitorilor... judetului Gorj care au fost alaturi de noi / membrilor si militantilor PSD care au muncit extraordinar in campanie/ prietenilor care m-au sprijinit la bine si la greu din 2004 si pana in prezent! Am facut multe lucruri bune pentru Targu Jiu si pentru Judetul Gorj dar mai sunt atat de multe de facut!

In 2012 am spus "cat timp eu voi fi Prim Ministru Complexul Energetic Oltenia cu sediul la Targu Jiu nu se va inchide si Gorjul va rezista economic si social" si m-am tinut de cuvant! La fel cu Stadionul Municipal si Sala Sporturilor, cu Centura Targu Jiu , cu soseaua spre Rovinari si cea spre Petrosani, cu modernizarea scolilor , cu microbuzele scolare,?cu blocurile ANL, Investitiile locale prin PNDL, si multe altele! Dar nu e suficient.

In 2016 Tehnocratii aproape au distrus CEO in scopul evident ca Romania sa nu mai produca energie pe carbune si sa importe din Europa! Cred ca salvarea CEO si a interesului strategic al Romaniei de a avea energie suficienta produsa in tara este in continuare principala datorie a tuturor parlamentarilor de Gorj! Sper sa reusim din nou! Pentru oamenii din Gorj!", a scris fostul premier Victor Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta facebook parlament mandate BEC