x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta în judeţul Galaţi: Dacă cineva nu şi-a făcut treaba în perioada inundaţiilor îl dăm afară

Victor Ponta în judeţul Galaţi: Dacă cineva nu şi-a făcut treaba în perioada inundaţiilor îl dăm afară

13 Sep 2013   •   19:23
Victor Ponta în judeţul Galaţi: Dacă cineva nu şi-a făcut treaba în perioada inundaţiilor îl dăm afară

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, în localitatea gălăţeană Cudalbi, afectată de viituri, că persoanele care nu şi-au făcut datoria în perioada inundaţiilor vor fi date afară, informează agerpres.ro.

"Eu sunt mulţumit că de dimineaţă am fost aici cu miniştri, cu şefi de structuri şi dacă este cineva care nu şi-a făcut treaba, îl dăm afară. Nu e nicio problemă, dar acum hai să rezolvăm problemele oamenilor pentru că încă sunt cu nămol în curte", a spus Victor Ponta.

Primul-ministru a intrat în mai multe case din localitate Cudalbi şi, împreună cu primarul localităţii, a stabilit modalităţi privind aprovizionarea cu materiale pentru refacerea caselor.

Victor Ponta a primit asigurări din partea preşedintelui Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, că se vor lua măsurile necesare pentru regularizarea pârâului Geru, cel care a provocat inundaţiile din această comună.

Şeful Executivului s-a interesat şi dacă familiile celor două persoane decedate din comună au primit ajutoare şi a primit asigurări din partea primarului localităţii că acestea au fost ajutate.

Premierul Victor Ponta s-a aflat vineri în judeţul Galaţi unde a evaluat situaţia după inundaţiile din ultimele zile în comunele Cuca, Rediu, Pechea, Costache Negri şi Cudalbi. 

×
Subiecte în articol: inundatii galati