x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: La mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul

Victor Ponta: La mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul

09 Dec 2018   •   14:35
Victor Ponta: La mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul

Victor Ponta, președintele Pro România, a spus că în perioada următoare se vor alătura și alți parlamentari formațiunii politice, conform Agerpres. El a adăugat că nu a fost contactat de PNL și USR pentru a susține la vot moțiunea de cenzură care urmează să fie depusă.

„Noi o să discutăm şi cu alţi parlamentari, alţi deputaţi - PSD, ALDE sau din alte partide - dacă vor să vină alături de noi să facem o echipă puternică, atunci o să vă anunţăm, când avem noutăţi. O să avem noutăţi, până la sfârşitul anului, dar în acelaşi timp nu înseamnă că o să schimbăm noi, Pro România, majoritatea, pentru că nu asta ne-am propus.”

Ponta a declarat și că unii parlamentari ai partidului de guvernământ se plâng de condițiile din formațiune.

„Sigur că discut tot timpul. Se jeluiesc la mine, toţi. Ce rău le este, ce groaznic, ce îi chinuie Dragnea şi eu sunt Zidul Plângerii pentru toţi PSD-iştii din Parlament. La mine vin să se jeluiască de relele pe care le face Dragnea, dar încă stau acolo, cu tiranul.”

Ponta a menţionat că până în prezent nu a fost contactat nici de reprezentanţii USR, nici de cei ai PNL în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură.

Întrebat dacă în acest an ar putea fi adoptate prevederi referitoare la amnistie şi graţiere, Victor Ponta a opinat că acest lucru e posibil să nu aibă loc.

„Dragnea aşa le-a promis la sponsorii lui, dar cum aşa îi minte de doi ani, cred că îi mai minte un pic. (...) Sponsorii lui politici, mediatici şi financiari”, a mai spus liderul formaţiunii Pro România.

×
Subiecte în articol: dragnea ponta pro romania psd