x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Nu este de dorit o criză politică

Victor Ponta: Nu este de dorit o criză politică

28 Sep 2015   •   20:45
Victor Ponta: Nu este de dorit o criză politică
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE: "Cred că Liviu Dragnea va fi ales preşedinte şi PSD-ul va avea stabilitatea de care avea nevoie", a spus premierul.

UPDARE: Victor Ponta este de părere că Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, este ridicolă.

Întrebat dacă are un meci cu aceasta, premierul a răspuns: "Nu! Mi se pare ridicolă".

"Dacă marea reformă a clasei politice româneşti duce la domnul Blaga şi la doamna Gorghiu, daţi-mi voie să cred că e ridicol", a spus premierul, luni.

UPDATE: "Nu e de dorit o criză politică(...). Eu am încercat, şi rezultatele o spun, să-mi fac munca mea de prim-ministru care înseamnă funcţionarea instituţiilor parlamentare, salariile, pensiile, economia. Nu pretind şi nici nu vreau să fac tot în România", a declarat prim-ministrul Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a spus, luni, că preşedintele Klaus Iohannis greşeşte vorbind despre dosarul său (dosarul Turceni-Rovinari - n.red.), adugând că a discutat cu preşedintele despre acest aspect, relatează Antena 3.

"Cu cât vorbeşte mai puţin despre dosarul meu, cu atât mai puţin poate exista impresia că are vreo legătură", a spus Victor Ponta, luni, la "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

Premierul susţine că a vorbit cu preşedintele Iohannis despre dosarul său.

Premierul Victor Ponta a declarat luni că relaţiile pe care le are cu preşedintele României, Klaus Iohannis, nu funcţionează aşa trebuie şi aşa cum şi-ar dori.

'Nu funcţionează aşa cum trebuie şi cum mi-aş dori. (...) N-am chestiuni personale, nu gândesc cu ficatul, cum se spune. Îmi fac treaba, îi pun preşedintelui la dispoziţie ceea ce poate pune la dispoziţie Guvernul. Ne batem împreună cât putem pentru interesele României', a declarat Ponmta la Antena 3.

Pe de altă parte, prim-ministrul a subliniat că Iohannis greşeşte că vorbeşte public de dosarul pe care el îl are în justiţie.

'Treaba preşedintelui nu sunt dosarele şi, dacă vorbeşte despre dosare, nu înseamnă că are vreo legătură cu dosarele. Cred că greşeşte în primul rând şi poate că influenţează justiţia', a precizat Ponta.

Premierul a vorbit, de asemenea, de declaraţiile publice ale lui Iohannis cu privire la moţiunea de cenzură depusă de PNL.

'Problema este că preşedintele României, din momentul în care este ales, trebuie să fie preşedinte al României, şi al dumneavoastră, şi al meu, şi al altcuiva. Nu poţi să rămâi doar preşedintele unui partid, pentru că am văzut la Traian Băsescu ce înseamnă asta şi a fost rău', a adăugat Ponta.

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta