x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Oamenilor li s-au luat pensiile şi salariile, iar noi acum ne facem griji unde va locui Băsescu din banii statului?

Victor Ponta: Oamenilor li s-au luat pensiile şi salariile, iar noi acum ne facem griji unde va locui Băsescu din banii statului?

26 Ian 2015   •   23:23
Victor Ponta: Oamenilor li s-au luat pensiile şi salariile, iar noi acum ne facem griji unde va locui Băsescu din banii statului?

Premierul Victor Ponta a apreciat luni seară drept "sordid" să se discute în această perioadă despre locuinţa de protocol care trebuie să îi fie acordată fostului preşedinte Traian Băsescu. 

 
"Mi se pare cel puţin sordid să discutam acum despre locuinţa lui Traian Băsescu. Oamenilor li s-au luat pensiile şi salariile, iar noi acum ne facem griji despre unde va locui Traian Băsescu din banii statului? Puţină modestie nu i-ar strica, pentru că nici cetăţeni din România care au muncit mai mult ca domnul Băsescu nu beneficiază de aşa ceva", a postat premierul pe contul său de Facebook. 
 
Fostul preşedinte Traian Băsescu a trimis Guvernului o plângere administrativă prealabilă în care avertizează că se va adresa instanţelor judecătoreşti dacă nu i se acordă în folosinţă gratuită o locuinţă de protocol, cu destinaţia de reşedinţă şi un cabinet de lucru, drepturi care i se cuvin în calitate de fost şef al statului. 
 
'Subsemnatul Băsescu Traian, în calitate de fost şef al statului român, în temeiul art. 1 alin. 1, art. 2 lit. g, h, i, m şi n, respectiv art. 7 şi art. 8 din Legea nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ, formulez prezenta Plângere Administrativă Prealabilă împotriva refuzului autorităţilor de atribuire a folosinţei gratuite a unei locuinţe de protocol, cu destinaţia de reşedinţă şi a unui cabinet de lucru, drepturi care mi se cuvin în calitate de fost preşedinte al României', se arată în plângerea lui Traian Băsescu. 

×