x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Sunt convins că vor exista patru oameni de la Putere care vor avea curaj şi vor vota moţiunea

Victor Ponta: Sunt convins că vor exista patru oameni de la Putere care vor avea curaj şi vor vota moţiunea

27 Apr 2012   •   06:50
Victor Ponta: Sunt convins că vor exista patru oameni de la Putere care vor avea curaj şi vor vota moţiunea

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri dimineata, la Palatul Parlamentului, ca este convins ca vor exista patru reprezentanti ai puterii care 'vor avea curaj' si vor vota motiunea.

"Am un singur semnal si un singur apel: ca vor fi totusi oameni care nu vor respecta acea rusinoasa si condamnabila decizie a grupului PDL-ist de conducatori care ii consemneaza sus la grup, n-au voie sa intre in sala, n-au voie sa vina sa voteze. Eu sunt convins ca exista mai mult de patru oameni, nu le-am cerut sa voteze pentru motiune, le-am cerut sa se comporte cu un moment clar de demnitate si respect, sper ca vor fi 4 oameni macar care vor avea curaj si vor trece peste amenintarile domnului Boc, domnului Blaga, damnei Udrea, doamnei Anastase', a declarat liderul PSD.

"Votati motiunea, fiti oameni! N-avem nevoie de roboti si de marionete in USL', i-a indemnat liderul PSD pe reprezentantii Puterii. (V.M.)

×