x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Categoric vom discuta cu preşedintele, astăzi, la recepţia de la Cotroceni

Videanu: Categoric vom discuta cu preşedintele, astăzi, la recepţia de la Cotroceni

01 Dec 2008   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că democrat-liberalii vor discuta cu şeful statului, în cursul serii, la recepţia pe care Traian Băsescu o organizează la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale a României.



"Nu ne-am pus problema începerii negocierilor. Aşteptăm confirmarea din partea Biroului Electoral Central, a rezultatului alegerilor şi atribuirii mandatelor, după care putem să demarăm procesul de negociere", a precizat, într-o conferinţă de presă, Adriean Videanu.

Liderul PDL a susţinut că încă nu a fost desemnată o echipă de negociatori ai partidului.

Întrebat dacă liderii PDL au discutat cu preşedintele Traian Băsescu atunci când au asistat la defilarea de 1 Decembrie, Videanu a răspuns: "Nu am discutat cu domnul preşedinte. Eram la mai mare depărtare, ca să putem purta un dialog".

Întrebat dacă vor vorbi cu preşedintele la recepţia de la Cotroceni, de 1 Decembrie, Videanu a spus: "Categoric, da".

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că democrat-liberalii vor desemna o comisie de negociatori.care să poarte discuţiile pentru a se forma viitorul guvern.

"Când va demara procesul de negociere, se va stabili o comisie şi un mandat pe care Biroul Permanent Naţional îl va da acestei comisii", a anunţat Videanu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic