x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: parlamentarii PDL care vor vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei vor fi daţi afară din partid

Videanu: parlamentarii PDL care vor vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei vor fi daţi afară din partid

de Mediafax    |    06 Apr 2012   •   11:45
Videanu: parlamentarii PDL care vor vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei vor fi daţi afară din partid

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, ca fiecare parlamentar care semneaza o motiune de cenzura in mod normal nu are ce sa caute in PDL, raspunzand astfel unei intrebari privind modul in care vor fi sanctionati parlamentarii PDL care ar semna motiunea de cenzura a opozitiei.

"Procedura de dare afara a unui reprezentant al partidului in una din cele doua Camere e una destul de greoaie, va analiza partidul. Stiti, trebuie sa ajungem in CNC, pentru ca sunt demnitari ai partidului. Dar, sigur, pe cale de consecinta, eu as spune faca echivoc, intr-adevar, fiecare parlamentar care semneaza o motiune de cenzura in mod normal nu are ce sa caute in PDL", a precizat Videanu, intr-o conferinta de presa.

El a apreciat ca motiunea de cenzura a USL "nu va avea niciun fel de sorti de izbanda", aratand ca, in opinia sa, opozitia nu va aduna cele 236 de semnaturi necesare pentru ca aceasta sa treaca.

Videanu a spus, intr-o conferinta de presa, ca demersul opozitiei este unul "absolut politicianist".

In opinia acestuia, faptul ca USL "nu trece in sondaje de 47-48% este si rezultatul faptului ca opozitia nu reprezinta o alternativa pentru romani".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca USL va depune motiune de cenzura pe 17 aprilie, iar documentul va consemna nu doar "cedarea premierului Ungureanu in fata UDMR" in chestiunea UMF Targu Mures, ci si "cedarea in fata intereselor straine de a vinde ce a mai ramas din resurse".

×
Subiecte în articol: videanu motiune cenzura