x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Ponta se poartă ca Bulă. Este un mitoman, un personaj politic jalnic

Videanu: Ponta se poartă ca Bulă. Este un mitoman, un personaj politic jalnic

24 Sep 2012   •   09:49
Videanu: Ponta se poartă ca Bulă. Este un mitoman, un personaj politic jalnic

Adriean Videanu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca esecul privatizarii Oltchim "este rezultatul incompetentei Guvernului Ponta, caruia ii cerem de urgenta demisia".

"Ponta este un personaj politic jalnic. Ponta actioneaza dupa principiile si valorile personajului nostru national, domnul Bula.

Este jignitoare superficialitatea cu care trateaza mii de oameni care lucreaza la Oltchim. Este dovada suprema a incompetentei pe care actualul Guvern o manifesta. crem de urgenta demisia Guvernului Ponta pentru a nu continua cu astfel de decizii care sa distruga intreaga economie romaneasca.

Acest om minte cum respira. Este evident ca daca vrea sa vada hotul hotilor, in fiecare dimineata, domnul Ponta are sansa sa se uite in oglinda.

Legat de acuzatia adusa de premier, potrivit careia Videanu ar avea o intelegere politica cu Dan Diaconescu pentru a "acoperi" frauda de la Oltchim, Adriean Videanu a declarat ca "singura data cand am vvorbit cu Diaconescu a fost atunci cand m-a acuzat ca l-am influentat pe domnul presedinte pentru a-l baga in puscarie".

"N-am avut niciun fel de relatie, nici cu Oltchim, nici cu Roibu", a conchis Videanu.

×