x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Ponta vorbeşte lăutăreşte

Videanu: Ponta vorbeşte lăutăreşte

19 Iun 2012   •   09:12
Videanu: Ponta vorbeşte lăutăreşte

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a declarat, in aceasta dimineata, intrebat in legatura cu declaratiile premierului privind Hidroelectrica, ca Victor Ponta "vorbeste lautareste". "Victor Ponta vorbeste lautareste, ca un lautar", a spus Adriean Videanu.

Premierul Victor Ponta a prezentat, astazi, intr-o conferinta de presa, doua documente despre care a spus ca privesc exporturi de energie electrica sub pretul pietei, aprobate de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, el exprimandu-si convingerea ca DIICOT si DNA vor elucida acest caz.

In urma cu o saptamana, democrat-liberalul Adriean Videanu a criticat "nivelul discursului" premierului Victor Ponta care spunea despre Videanu ca nici Videanu nu crede ce spune Videanu despre Hidroelectrica.

"Daca ar fi sa merg in logica domnului doctor Victor Ponta ar insemna ca nici macar Victor Ponta nu crede ce spune Victor Ponta in cazul Grajdan. Ce sa inteleg, ca Victor Ponta stia exact ce are de facut Grajdan in momentul in care l-a nominalizat? Asta e nivelul discursului lui Victor Ponta", a declarat Videanu.

Videanu a facut aceasta precizare ca replica la faptul ca premierul Victor Ponta a sustinut ca nici Videanu nu crede ce spune Videanu despre Hidroelectrica.

Premierul Victor Ponta a declarat, in urma cu o saptamana, ca va pune la dispozitia DNA toate documentele din care rezulta prejudicierea Guvernului, ca principal actionar al Hidroelectrica, el precizand ca se refera la contratele prelungite in perioada mandatului lui Adriean Videanu.

"O sa pun la dispozitia DNA - si o sa punem - in perioada imediat urmatoare toate documentele din care rezulta prejudicierea Guvernului Romaniei ca principal actionar al Hidroelectrica prin acele contacte bilaterale si sunt convins ca Justitia – eu nu pot sa merg dincolo de asta – nu se va da in laturi din a ne spune cine e vinovat", a spus Ponta.

×