x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Udrea ar putea fi candidatul PDL la Primăria Capitalei

Videanu: Udrea ar putea fi candidatul PDL la Primăria Capitalei

03 Dec 2010   •   12:20
Videanu: Udrea ar putea fi candidatul PDL la Primăria Capitalei
Sursa foto: /Jurnalul National
Prim vicepreşedintele PDL nu exclude numele Elenei Udrea de pe lista posibililor candidaţi ai partidului pentru Primăria Capitalei.

Adriean Videanu susţine că PDL ar trebui să discute cu bucureştenii pentru a le arăta că proiectele importante pentru Capitală au fost demarate în timpul primarilor care proveneau din acest partid.

Rugat să nominalizeze câteva persoane care s-ar potrivi pentru a candida la Primăria Bucureşti, Videanu a ezitat, apoi a spus că numele Elenei Udrea nu este exclus de pe lista de candidaţi. "Ar putea fi şi Elena Udrea. De ce nu? Mai ales că partidul are foarte multe posibilităţi în  momentul de faţă pe care le poate evalua în această competiţie", a spus Videanu în emisiunea 100% de la B1TV.

Acesta a subliniat că PDL "se va bate" pentru primăria Capitalei: "Cert este că PDL nu cedează Bucureştiul. Se va bate pentru Bucureşti, aşa e corect. Pentru că ceea ce s-a întâmplat în acest oraş s-a făcut în ultimii opt ani de zile. E dreptul nostru să venim şi să continuăm toate aceste proiecte pentru Bucureşti".

Întrebat dacă PDL ar putea susţine în cursa electorală pentru primăria Bucureşti pe Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, Videanu a negat această posibilitate. "Domnul Onţanu este un primar pe care îl apreciez foarte mult, am lucrat bine cu el. Este coleg de coaliţie, dar este membru al unei alte formaţiuni politice".

Videanu nu exclude, totuşi, alianţe preelectorale cu alte partide, deşi la un moment dat partidul decisese să nu mai facă astfel de mişcări politice.  Videanu s-a lăudat cu faptul că în ultimele opt luni  PDL a câştigat alegeri locale în 18 localităţi din 26, printre care şi oraşul Râmnicu Vâlcea.

×