x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO: Biroul Executiv al PNL i-a cerut lui Nicolae Ciucă să își depună mandatul de premier desemnat

VIDEO: Biroul Executiv al PNL i-a cerut lui Nicolae Ciucă să își depună mandatul de premier desemnat

01 Noi 2021   •   21:41
VIDEO: Biroul Executiv al PNL i-a cerut lui Nicolae Ciucă să își depună mandatul de premier desemnat

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat luni seara că Biroul Executiv al partidului i-a propus lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat, să își depună mandatul.

„Biroul Executiv i-a popus lui Nicolae Ciucă să depună mandatul de premier desemnat. A fost o decizie a BEx. A doua decizie este aceea de a propune BPN de a flexibiliza mandatul PNL și de a începe negocieri în Parlament pentru formarea unei majorități. Mâine seară vom discuta mai multe detalii”, a declarat Florin Cîțu.

Nicolae Ciucă susține că a încercat să negocieze susținerea Guvernului minoritar.

„Realitatea matematică o cunoaștem cu toții și am încercat ca prin demersurile pe care le-am întreprins să reușesc să cristalizez o soluție politică astfel încât să putem să obținem acordul pentru un guvern minoritar. Au fost decizii ale celor două partide politice, care au anunțat că nu vor vota Guvernul minoritar, fapt pe care am discutat în BEx și acesta a decis retragerea mandatului”, a spus Nicolae Ciucă.

 

.

 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca Florin Cîțu