x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO: Florin Cîțu: Orice membru al PNL poate să fie premier. Numele nu contează

VIDEO: Florin Cîțu: Orice membru al PNL poate să fie premier. Numele nu contează

de Alice Petrescu    |    17 Noi 2021   •   20:23
VIDEO: Florin Cîțu: Orice membru al PNL poate să fie premier. Numele nu contează
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PNL, Florin Cîțu, susține că partidul pe care îl reprezintă nu a luat încă o decizie în ceea ce privește numele viitorului premier. „Orice membru al PNL poate să fie premier, iar în cazul unei rotații liberalii vor fi primii în fruntea Guvernului”, a declarat miercuri seara, Cîțu.

 

Declarațiile au fost făcute la finalul unei ședințe la care au participat liderii PNL.

„Nu facem liste cu oameni, orice membru al PNL poate să fie (n.r.-premier)... Și cum facem, întrebăm la PSD cine sunt buni?, s-a întrebat Florin Cîțu în fața ziariștilor.

De asemenea, Cîțu a mai spus că liberalii sunt de acord cu sistemul prin rotație, condiția fiind ca PNL să primească prima dată funcția de premier.

„Deocamdată avem două partide care vor să fie primele în rotativă... Spre deosebire de PSD, PNL nu pune condiții”, a adăugat Cîțu.

Președintele PNL mai spune că nu este o ruptură în partid din cauza negocierilor cu PSD.

„Nu este o ruptură în PNL... S-au făcut pași foarte importanți în programul de guvernare.. Trebuie să găsim o soluție, să mergem cu o singură propunere la Palatul Cotroceni”, a explicat  Florin Cîțu.

PSD a anunțat că propunerea de premier a social-democraților este Marcel Ciolacu. Discuțiile dintre PNL, PSD și UDMR vor fi reluate joi.

 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu