x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO - Incident violent la Nurnberg între polițiști și studenți din cauza deportării unui afgan

VIDEO - Incident violent la Nurnberg între polițiști și studenți din cauza deportării unui afgan

01 Iun 2017   •   13:25
VIDEO - Incident violent la Nurnberg între polițiști și studenți din cauza deportării unui afgan

Cel puțin 9 polițiști au fost răniți în timpul unei confruntări cu studenții care protestau față de deportarea unui coleg afgan, în orașul german Nurnberg.
Incidentul a avut loc în timp ce duba care îl transporta pe afgan a fost blocată de mai mulți colegi ai tânărului, lângă școala care se află în apropierea Berliner Platz. În primă instanță un grup format din 20 de tineri au încercat să blocheze accesul vehiculuilui, așezându-se pe caldarâm.

Protestului spontan li s-au alăturat și alți studenți cât și mai mulți trecători care se aflau pe stradă iar în scurt timp s-a transformat într-unul violent. Participanții au atacat polțiștii sosiți să disperseze lumea care arunca spre ei cu sticle și chiar biciclete.

Într-un final, poliția a reușit să disperseze mulțimea și să elibereze strada pentru a reuși să-l transporte pe studentul afgan.  După toate acestea autoritățile au renunțat la deportarea tânărului iar refugiatul, în vârstă de 20 de ani, a fost pus în libertate după ce a fost interogat de polițiști.

Sursa: rt.com

×