x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Violeta Alexandru și-a depus candidatura pentru șefia PNL București

Violeta Alexandru și-a depus candidatura pentru șefia PNL București

17 Iul 2021   •   11:56
Violeta Alexandru și-a depus candidatura pentru șefia PNL București

Violeta Alexandru a anunțat că și-a depus candidatura pentru președinția PNL București.

„1 an a fost mandatul meu de Președinte ales al PNL București. Acum mi-am depus candidatura pentru un mandat plin”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru.

Ea a vorbit și despre realizările din primul an de mandat.

„1 an de mandat. O perioadă în care am fost și ministru în pandemie. 50% creștere poziții consilieri PNL București la alegerile locale (scos Firea - PSD din PG, 1 primar de sector, 3 viceprimari plus Viceprimar general; bravo tuturor colegilor mei!) și 100% creștere poziții parlamentari față de 2016. Un PNL București în creștere, prin muncă serioasă. Bucureștenii (inclusiv cei care renunțaseră să mai creadă în schimbare) au început să privească cu atenție spre PNL București. Suntem pe drumul cel bun. Depinde de noi să rămânem serioși, ambițioși. Și fără aroganță”, a mai scris Alexandru pe rețeaua de socializare.

Ea susține că principalul ei proiect politic pentru următorul mandat este curățenia în filiale și meritocrația în promovare.

„Principalul meu proiect extern: legea Capitalei. Primăria Capitalei - sectoarele, vor urma decizii. Indiferent în ce sector locuiești ca bucureștean, ai dreptul să beneficiezi de servicii de aceeași calitate. Un singur oraș”, a mai precizat Violeta Alexandru.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru pnl