x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorel Hrebenciuc: Eu ştiu că Gigi Becali este nevinovat. Nu m-am aşteptat să fie condamnat

Viorel Hrebenciuc: Eu ştiu că Gigi Becali este nevinovat. Nu m-am aşteptat să fie condamnat

23 Mai 2013   •   12:21
Viorel Hrebenciuc: Eu ştiu că Gigi Becali este nevinovat. Nu m-am aşteptat să fie condamnat

Viorel Hrebenciuc consideră ca Gigi Becali este nevinovat şi spune că nu se aştepta la decizia dură a judecătorilor.

"Este foarte greu să comentez un asemenea eveniment care s-a întâmplat, mai ales că eu ştiu că este nevinovat. Dar în acelaşi timp nu pot să-mi permit să comentez ceea ce justiţia a hotărât. Cu siguranţă nu m-am aşteptat", a spus Viorel Hrebenciuc, potrivit RTV.

Prieten bun cu Gigi Becali, Viorel Hrebenciuc a devenit, treptat, mâna dreaptă a latifundiarului la Steaua. „Oricând am să îl salvez dacă va fi cazul şi va eşua în politică. Oricând va fi prietenul meu", spunea Gigi Becali cu ceva timp în urmă.

"Viorel Hrebenciuc nu ar face niciodata impotriva ţării, nimic. Este un naţionalist şi nu ar face împotriva ţării nimic. Sunt momente când eşti prieten cu un om, stând mult cu el, ai momente în care din mimică, din discuţie, de orice vrei, îţi dai seama de caracterul omului. Eu, de acest om, mi-am dat seama că are caracter frumos. Dar părerea mea e, şi am spus-o şi lui, e că e ispitit de Diavol în politică", spunea Gigi Becali până se devină politician, în anul 2007.

De cealaltă parte, Viorel Hrebenciuc recunoaşte prietenia. "Nu pot să-mi neg prieteniile. E o prietenie legată de fotbal, de Steaua, o prietenie ca între suporteri. Discuţiile dintre noi sunt 85% fotbal şi 15% politică. Ar fi urât să-mi neg prietenia", declara Hrebenciuc în urmă cu cinci ani.

Gigi Becali se află, de luni seară, în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare. După cele 21 de zile de carantină regulamentare, Gigi Becali va fi un deţinut la fel ca toţi ceilalţi şi, chiar dacă va avea un regim de detenţie semideschis, el nu va beneficia de un tratament preferenţial în Penitenciarul Rahova.



×