x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Virgil Popescu, preferatul lui Nicolae Ciucă, și-a retras candidatura la funcția de prim-vicepreşedinte PNL

Virgil Popescu, preferatul lui Nicolae Ciucă, și-a retras candidatura la funcția de prim-vicepreşedinte PNL

27 Mai 2022   •   11:31
Virgil Popescu, preferatul lui Nicolae Ciucă, și-a retras candidatura la funcția de prim-vicepreşedinte PNL
Sursa foto: Hepta

MInistrul Energiei, Virgil Popescu, și-a retras candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte PNL: „E mai bine și mai înțelept ca Dan Motreanu să facă parte din conducerea partidului”.

„Am stat toată noaptea, până la 1-2, cu dvs. Dimineață m-am trezit devreme, ca să o luăm de la capăt. Am stat să mă gândesc, am stat să mă gândesc foatrte bine, ce e mai bine pentru partid. Nu a fost deloc ușor să mă înscriu în cursă contra lui Dan Motreanu, un prieten pe care-l știu încă de când am venit în PNL. Cred că e cel mai bine și cel mai înțelept este și va fi ca Dan să intre în BEx, ca Dan să facă parte din conducerea partidului”, a spus Virgil Popescu.

El își depusese candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte.

„Mă bucur că suntem toți de acord că unitatea partidului stă în forța noastră, să fim cât mai mulți implicați. E păcat că până la această dată Dan nu a fost alături de noi. E un liberal mai vechi decât mine, a participat și a tras tot timpul la frâiele PNL. Dane, te rog să accepți să-mi retrag candidatura și să rămâi singur în această cursă”, a conchis Popescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu