x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vlad Popescu Piedone îl desființează pe Vigheciu, după ce social-democratul a spus că Sectorul 5 este cel mai sărac: Voi, PSD, l-ați nenorocit din `90 până în 2020

Vlad Popescu Piedone îl desființează pe Vigheciu, după ce social-democratul a spus că Sectorul 5 este cel mai sărac: Voi, PSD, l-ați nenorocit din `90 până în 2020

29 Mai 2024   •   20:18
Vlad Popescu Piedone îl desființează pe Vigheciu, după ce social-democratul a spus că Sectorul 5 este cel mai sărac: Voi, PSD, l-ați nenorocit din `90 până în 2020

Vlad Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primăria Sectorului 5, i-a răspuns în termeni duri lui Adrian Vigheciu, contracandidatul de la PSD, care a acuzat faptul că Sectorul 5 este cel mai murdar și sărac din București și că a fost prost administrat în ultimele decenii.

„De zeci de ani, Sectorul 5 a fost guvernat de umbre. De umbre ale trecutului gri și trist. De umbre ale corupției și ale dezinteresului. De umbre fie incapabile, fie nedoritoare de a face mai bine pentru oameni”, a spus Vigheciu, care consideră Sectorul 5 drept „cel mai murdar sector, cel mai sărac, cel mai subdezvoltat, cel mai lipsit de perspective și de condiții de trai elementare”.

În replică, Vlad Popescu Piedone îi amintește lui Adrian Vigheciu că PSD este cel care a condus Sectorul 5 timp de 30 de ani și că mandatul lui Cristian Popescu Piedone le-a arătat cetățenilor că lucrurile se pot schimba în bine.

„N-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020? Nu voi, pesede, ați supt tot și ați lăsat cartierele în paragină? Ce s-a realizat în ultimii trei ani, circarule, n-au făcut ai voștri în 30”, a scris pe Facebook Vlad Popescu Piedone.

Alegerile din 9 iunie vor arăta clar faptul că locuitorii Sectorului 5 nu mai pot fi păcăliți, afirmă Vlad Popescu Piedone, care spune despre Vigheciu că este un „bufon electoral”.

„Când mai pozezi în bufon electoral prin Sectorul 5, întreabă cetățenii! Oamenii cunosc adevarul! Oamenii au trăit în șerpăria voastră și în batjocura voastră!

Poți îndruga minciuni! Te poți filma si de-a dura! Te poți poza și cu capra și cu țapul! Tot mitoman ești, tot mitoman rămâi și după 9 iunie!

Stii de ce?

Pentru că oamenii au văzut ce înseamnă un primar adevărat! Oamenii s-au săturat de voi și nu mai pot fi păcăliți cu minciuni electorale!

Pe 9 iunie, visurile voastre se vor sparge în mii de cioburi!”, mai scrie Vlad Popescu Piedone.

 

 

×