x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE. Vlad Voiculescu nu mai candidează pentru funcția de viceprimar. Cine sunt cei doi viceprimari ai Capitalei

UPDATE. Vlad Voiculescu nu mai candidează pentru funcția de viceprimar. Cine sunt cei doi viceprimari ai Capitalei

de Georgiana Oprea    |    21 Dec 2020   •   13:03
UPDATE. Vlad Voiculescu nu mai candidează pentru funcția de viceprimar. Cine sunt cei doi viceprimari ai Capitalei
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE. Consiliul General al Municipiului București a ales luni cei doi viceprimari ai Capitalei: Horia Tomescu (USR-PLUS) și Stelian Bujduveanu (PNL).

Au fost exprimate 52 de voturi. Stelian Bujduveanu a primit 33 de voturi, iar Horia Tomescu a primit 32 de voturi.  

Horia Tomescu, în vârstă de 41 de ani, este medic dentist de 16 ani. Acesta a fost ales de Convenția PLUS Sector 5 în conducerea filialei, în calitate de trezorier, pe 30 iulie 2019.

Stelian Bujduveanu face parte din PNL din 2012. Acesta a fost șeful tineretului liberal TNL București și liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.  

---------------------------------------

Știre inițială. Vlad Voiculescu nu va mai candida pentru funcția de viceprimar, fiind propunerea USR-PLUS pentru funcția de ministru al Sănătății. În locul lui Vlad Voiculescu va candida pentru funcția de viceprimar din partea USR-PLUS Horia Tomescu, medic dentist.

Copreședintele USR-PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat la Digi24 că Vlad Voiculescu este propunerea partidului pentru funcția de ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a anunțat în ședința CGMB că propunerea USR-PLUS pentru funcția de viceprimar este Horia Tomescu. Propunerea PNL pentru funcția de viceprimar este Stelian Bujduveanu.

„Horia Tomescu este medic, un om care iubește oamenii și acest oraș. Horia este un om integru cu o capacitate colosală de muncă. Își va pune tot timpul și toată energia în slujba Bucureștiului și a bucureștenilor. Îi voi fi alături în fiecare moment, alături de toți colegii nostri din USR PLUS și de colegii de coaliție locală de la PNL și PMP”, a declarat Vlad Voiculescu înainte de a începe ședința.

Tot în ședința de astăzi pe ordinea de zi se află și desemnarea reprezentanţilor municipiului Bucureşti în adunări generale ale acţionarilor din 28 de societăţi comerciale.

Ședința CGMB a început cu scandal, după ce consilierii PSD au refuzat să părăsească sala de ședință și să participe la ședință online, din sala de grup a fiecărui partid.

×