x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu a sărbătorit cu echipa

Voiculescu a sărbătorit cu echipa

01 Dec 2008   •   00:00
Voiculescu a sărbătorit cu echipa

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a aşteptat rezultatele exit-poll-urilor de la ora 9:00 seara la sediul său de campanie, din Sectorul 4, împreună cu primarul sectorului, Cristian Popescu Piedone, consilieri locali ai PC din acelaşi sector şi echipa sa de campanie.



În momentul în care s-a anunţat că Alianţa PSD + PC s-a clasat pe primul loc la alegeri, în sală au izbucnit aplauze, melodia formaţiei Queen – "We are the champions" şi o ploaie de confeti, steluţe roz, galbene şi albastre. Îmbrăcaţi în tricouri roşii, Voiculescu şi Piedone au urmărit apoi cu atenţie, la televizor,  discursurile preşedinţilor PSD şi PNL, Mircea Geoană, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, şi au  co­mentat amuzaţi gesturile stângace ale celor de la PD-L.

Liderul conservator nu a comentat rezultatele estimative ale votului, în schimb a mulţumit "pentru devotament" echipei care a lucrat cu el în campanie. "Vreau să vă asigur că rămân alături de voi, nu sunt trecut doar aşa, în campanie, rămân lângă Cristi (n.r.: primarul Sectorului 4), lângă voi, patru ani, ca să fa­cem o treabă bună. Contăm unul pe altul", le-a spus Voiculescu colaboratorilor săi. Membii echipei de cam­panie i-au pregătit un "scurt program artistic". Ei s-au aşezat în şir indian şi au mărşăluit pe o melodie în stil militar compusă de ei: "Puşca şi cureaua lată,/ Senator sunt deocamdată./ Dar având primar de fier,/ Mâine eu devin premier".

×
Subiecte în articol: politic