x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu: „Românii mai aşteaptă un singur demers de la actualul preşedinte: demisia”

Voiculescu: „Românii mai aşteaptă un singur demers de la actualul preşedinte: demisia”

30 Ian 2012   •   21:00

Senatorul Dan Voiculescu a scris ieri, pe blogul personal, ca 'romanii nu mai asteapta decat un singur demers de la actualul presedinte: demisia'. 'Declaratiile de duminica ale presedintelui dovedesc un singur lucru: Traian Basescu nu mai are nimic de spus. Desi incearca cu disperare sa-si recapete statutul, abordand bombastic teme prezidentiale – relatia cu NATO si negocierile cu «colegii» din UE – presedintele devine, pe zi ce trece, tot mai lipsit de continut, un personaj irelevant, ale carui opinii nu mai intereseaza pe nimeni.

De altfel, dupa declaratiile incarcate de frica si furie de la numirea neconstitutionala a lui Cristian Diaconescu in functia de ministru de Externe, «mitul Basescu» s-a destramat ireversibil. Romanii au inteles atunci ca presedintele este depasit, speriat, preocupat exclusiv de rafuieli politice. Desi isi simte propria neputinta, Traian Basescu refuza sa o accepte. In perioada urmatoare va continua sa ne bombardeze cu parerile sale.

Va vorbi despre Consiliul European, desi acolo are un rol strict decorativ, singura sa contributie «strategica» fiind prezenta in fotografia de grup; despre economie, desi nu intelege nimic din acest fenomen; despre nocivitatea sistemului politic al carui principal reprezentant este si despre alte «fixatii» de­magogice lipsite de continut. De fapt, romanii mai asteapta un singur demers de la actualul presedinte: demisia. Cu fiecare noua aparitie in care va vorbi despre orice altceva, Traian Basescu va continua sa plictiseasca, sa dezamageasca si chiar sa irite', avertizeaza Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: politica