x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vosganian: Guvernul este buimac, iar măsurile sunt luate din disperare

Vosganian: Guvernul este buimac, iar măsurile sunt luate din disperare

10 Dec 2010   •   11:18
Vosganian: Guvernul este buimac, iar măsurile sunt luate din disperare
Sursa foto: Dragos Stoica/Jurnalul National
Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că, în opinia sa, Guvernul este "buimac", iar măsurile pe care le ia sunt la întâmplare, din disperare.

"Opinia mea este că Guvernul este buimac şi măsurile pe care le ia sunt la întâmplare, din disperare, aşa cum un om care se clatină în tramvai caută un mâner sau o bară de care să se ţină", a declarat Varujan Vosganian, potrivit Mediafax.

El a spus că este greşit să se intre într-un joc de tip acţiune-reacţiune cu Guvernul sau cu preşedintele Traian Băsescu.

"Cred chiar că preşedintelui îi facem un serviciu vorbind despre dânsul, iar în legătură cu Guvernul opinia mea este că, pentru a putea comenta ceea ce Guvernul are în cap, ar trebui să se pornească de la premisa că chiar are ceva în cap. Guvernul nici nu are scrupule şi ia măsuri dintre cele mai cinice ştiind că are timp înainte de alegeri să revină asupra unora dintre ele şi să îşi îmbunătăţească imaginea. Cred că Guvernul, în acest moment, dispreţuieşte poporul român de care se şi ascunde de fapt, frica şi dispăreţul sunt două sentimente care merg mână în mână, ştiind că, orice ar face, va recupera spre sfârşitul anului viitor câte ceva şi că oamenii vor răsufla uşuraţi că măcar ceva înapoi şi astfel le va putea îmbunătăţi imaginea pentru 2012", a declarat Vosganian.

Varujan Vosganian a participat, aseară, la lansarea proiectului politic "10 pentru Bistriţa" cu care organizaţia municipală a PNL vrea să câştige alegerile locale în 2012.

×