x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vot cu cartea de alegător - Avertisment în "cazul Tăriceanu"

Vot cu cartea de alegător - Avertisment în "cazul Tăriceanu"

03 Iun 2008   •   00:00

Biroul Electoral al Circumscripţiei Sectorului 6 a stabilit că votul premierului Călin Popescu Tăriceanu, exprimat pe baza cărţii de alegător, a fost ilegal, dar preşedintele secţiei unde a votat premierul nu va fi amendat, ci va primi doar un avertisment, potrivit preşedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM), Ileana Dănăilă.



Biroul Electoral al Circumscripţiei Sectorului 6 a stabilit că votul premierului Călin Popescu Tăriceanu, exprimat pe baza cărţii de alegător, a fost ilegal, dar preşedintele secţiei unde a votat premierul nu va fi amendat, ci va primi doar un avertisment, potrivit preşedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM), Ileana Dănăilă. "A fost, dacă vreţi, un avertisment dat sub sancţiunea unei eventuale amenzi, în cazul în care legea nu va fi respectată în această privinţă. Deci nu s-a dat o amendă, ci un avertisment", a declarat preşedintele BEM, Ileana Dănăilă.

"LUCRURI MINORE". Întrebat ieri ce s-a întîmplat la alegeri, Tăriceanu a spus jurnaliştilor: "Numai pe asta o aveţi? (întrebare – n.r.) Am crezut că am trecut la faza următoare. Mă interesează mai mult ce facem în continuare decît lucrurile astea care sînt absolut minore".

×
Subiecte în articol: politic