x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: Blaga vrea să fie preşedintele Senatului, Gorghiu - preşedintele Camerei

Zgonea: Blaga vrea să fie preşedintele Senatului, Gorghiu - preşedintele Camerei

23 Ian 2015   •   15:23
Zgonea: Blaga vrea să fie preşedintele Senatului, Gorghiu - preşedintele Camerei

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, co-preşedinţii PNL, doresc să ajungă la conducerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

"Trebuie să ne uitam un pic la politică şi să vedem care sunt chestiunile: Cătălin Predoiu conduce o echipă de guvern din umbră, ţinta e de a ajunge la guvernare; domnul Blaga doreşte să fie preşedintele Senatului, nu e prima dată, doamna Gorghiu doreşte să fie preşedintele Camerei Deputaţilor. E o chestiune foarte simplă, nu trebuie să ne supărăm, trebuie să ne bucurăm şi până la urmă intrăm şi noi într-un joc politic normal, în care Opoziţia are pentru fiecare funcţie din statul român un om pe care îl pregăteşte", a spus Zgonea la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are de faptul că preşedintele României îşi doreşte un Guvern PNL.

El a adăugat că este normal ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi dorească un Guvern PNL, pentru că a fost susţinut de acest partid şi de aliaţii săi şi fac parte din aceeaşi familie.

Întrebat de unde ştie că Alina Gorghiu îşi doreşte funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Zgonea a spus: "Din ceea văd la televizor", argumentând şi că are o experienţă de 20 de ani în politică.

"Domnul Predoiu a spus acest lucru, domnul Blaga a lăsat de înţeles, doamna Gorghiu, e normal, e co-preşedintele partidului şi n-are altă funcţie pe care să o ceară decât cea pe care o reprezint eu. Este foarte simplu şi trebuie să fim normali, să acceptăm acest lucru, suntem două echipe, una de stânga şi una de dreapta, care îşi exprimă opiniile", a mai spus Zgonea, potrivit Agerpres.

×