x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Zgonea: Nu e o bucurie să devii preşedinte executiv al PSD; ştacheta este foarte sus

Zgonea: Nu e o bucurie să devii preşedinte executiv al PSD; ştacheta este foarte sus

03 Oct 2015   •   19:24
Zgonea: Nu e o bucurie să devii preşedinte executiv al PSD; ştacheta este foarte sus
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că nu este extrem de bucuros că ar putea prelua preşedinţia executivă a Partidului Social Democrat.

El a declarat, pentru AGERPRES, că performanţele obţinute de Liviu Dragnea din poziţia de preşedinte executiv sunt foarte mari, astfel încât şi obligaţiile sale vor fi la fel de mari.

"Nu este o bucurie să vii după un mandat al preşedintelui executiv, care a fost Liviu Dragnea, atât de puternic. Ştacheta este foarte sus. Fiind sus, obligaţiile şi angajamentele mele sunt la nivelul la care Liviu Dragnea le-a ridicat. De aceea, este o obligaţie, o responsabilitate foarte mare", a afirmat Valeriu Zgonea.

El a spus că are multe de învăţat de la Liviu Dragnea.

Valeriu Zgonea, care a participat la Conferinţa judeţeană a PSD Botoşani, a precizat că obiectivele sale, în echipă cu Liviu Dragnea, sunt modernizarea partidului şi câştigarea alegerilor din 2016.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seară, după Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud, că îşi doreşte ca din viitoarea sa echipă de conducere să facă parte preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ca preşedinte executiv, dar şi "cel puţin trei - patru vicepreşedinţi din Transilvania şi din Banat".

×