x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social 112 maşini noi la Poliţie

112 maşini noi la Poliţie

21 Iun 2018   •   17:57
112 maşini noi la Poliţie

Inspectoratul General al Poliţiei Române a intrat, ieri, în posesia a 112 maşini din totalul de 560 de autospeciale cumpărate de către Ministerul Afacerilor Interne  (MAI) pentru Poliţia Română şi cea de Frontieră. Cele 112 de maşini au fost achiziţionate din suma de 30 de milioane lei cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului. La acţiune a participat şi ministrul de Interne, Carmen Dan, care a afirmat că, la începutul mandatului său, „foarte multe din maşinile folosite de poliţişti şi de jandarmi erau uzate”.

„Aceste maşini vor merge în special în zona de patrulare, către posturile de poliţie rurale şi în zona de ordine publică. Carburantul este asigurat în totalitate”, a mai spus ministrul de Interne.

De asemenea, vor fi organizate şi cursuri de perfecţionare în ceea ce priveşte conducerea autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară, precum ambulanţele SMURD sau autospecialele Poliţiei Rutiere.

Până la finalul acestui an, se vor mai achiziţiona alte aproximativ 1.300 de autovehicule, autospeciale şi motociclete, în valoare de 120 milioane de lei, au precizat reprezentanţii MAI.

 

 

×
Subiecte în articol: masini noi politie