x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident TERIBIL de microbuz in Vaslui: Şapte oameni, între care o gravidă în 8 luni şi doi copii, au ajuns la spital

Accident TERIBIL de microbuz in Vaslui: Şapte oameni, între care o gravidă în 8 luni şi doi copii, au ajuns la spital

25 Iul 2018   •   07:45
Accident TERIBIL de microbuz in Vaslui: Şapte oameni, între care o gravidă în 8 luni şi doi copii, au ajuns la spital

Şapte persoane, printre care o femeie însărcinată în şapte luni şi doi adolescenţi, au fost transportate la spital în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui accident produs între un microbuz şi un autoturism, în localitatea Muntenii de Jos, au informat reprezentanţii ISU Vaslui. 

 

Potrivit sursei citate, în microbuz se aflau conducătorul auto şi trei femei, iar în un autoturism, şoferul şi doi adolescenţi. 

La faţa locului au intervenit pompierii, cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru transport victime multiple, un SMURD cu echipaj de terapie intensivă şi un SMURD cu echipaj de prim-ajutor, reprezentanţii Prefecturii Vaslui menţionând că a fost activat Planul roşu. 

Toate cele şapte persoane transportate la spital sunt conştiente şi cooperante.

Victimele, printre care și o tânără gravidă în 8 luni, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui. Din fericire, rănile suferite de acestea nu le-au pus viața în pericol. 

“La spital au ajuns șapte victime dintr-un accident rutier: doi minori, unul în vârstă de 13 ani și celălalt în vârstă de 15 ani și cinci adulți. Printre aceștia se numără și o femeie gravidă. Starea lor este incredibil de bună ținând cont de gravitatea acidentului. Așteptăm rezultatul de la examenul Computer Tomograf pentru a stabili dacă se impune internarea. Victimile au suferit contuzii. Copii au contuzii toracice, iar în cazul adulților au fost stabilite și contuzii la nivelu coloanei cervicale”, a declarat pentru presa locală medicul Carmen Piseru. 

Cercetările la fața locului au stabilit faptul că microbuzul, în care se aflau șoferul și trei femei, venea de la Negrești și se îndrepta către București.

Celălalt autoturism implicat în accident, un Logan în care se aflau tatăl și cei doi minori, se deplasa către municipiul Vaslui. Șoferul microbuzului a povestit că Loganul a venit cu viteză spre el, a încercat să evite impactul și a tras de volan dreapta dar a fost lovit în partea din stânga față și a fost aruncat în afara părții carosabile. 

Polițiștii iau în calcul și varianta ca tatăl celor doi copii să fi adormit la volan astfel explicându-se lipsa de reacție a acestuia.

 

AGERPRES

×