x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Planul DIABOLIC al unui bărbat cunoscut online. O româncă din Italia s-a aflat la un pas de moarte

Planul DIABOLIC al unui bărbat cunoscut online. O româncă din Italia s-a aflat la un pas de moarte

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   12:55
Planul DIABOLIC al unui bărbat cunoscut online. O româncă din Italia s-a aflat la un pas de moarte
Sursa foto: Pixabay

Site-urile de întâlniri online sunt preferate de persoanele singure pentru a-și găsi un partener sau care vor doar să se aventureze. Însă nu întotdeauna noile cunoștințe sunt de bună credință, astfel că mai ales femeile pot ajunge în situații periculoase. 

Este situația unei românce care locuiește în localitatea Modena din Italia. Ea a cunoscut online un bărbat, tot român, dar care se mutase și el în aceeași țară. Cei doi au început să vorbească la telefon și păreau că se înțeleg bine, până când lucrurile au luat o altă turnură, scrie stiriromania.ro. 

Bărbatul a devenit foarte insistent și a început să folosească un limbaj agresiv, motiv pentru care femeia a decis să anuleze întâlnirea planificată. Însă a fost prea târziu, întrucât acesta aflase deja adresa acesteia și a pus la cale un plan diabolic.

El locuia în satul Misano Adriatico din regiunea Rimini, Italia, și, în ziua de 21 decembrie, s-a urcat în tren pentru a merge la locuința femeii. Pe drum și-a sunat prietenii și le-a spus cum vrea să o omoare. Mai mult, i-a trimis și acesteia o înregistrare în care îi arăta cuțitul cu care intenționa să o ucidă. Norocul femii a fost că un pasager din tren a înțeles povestea bărbatului și a sunat la poliție. Când a ajuns în gară, românul a fost întâmpinat de oamenii legii. Ulterior, polițiștii și-au dat seama că acesta nu doar se lăudase față de prietenii săi și chiar ar fi făcut ce a spus. Cu un an în urmă, bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor. 

 

 

×
Subiecte în articol: online site intalniri pericol