x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Bătrână atacată de şobolani într-un azil

Bătrână atacată de şobolani într-un azil

de Theodora Şutiu    |    21 Noi 2018   •   13:10
Bătrână atacată de şobolani într-un azil

Șefii Direcţiei Generale de Asistență și Protecție Socială Gorj, împreună cu reprezențanți ai IPJ şi cei ai Direcţiei Publice, au deschis o triplă anchetă şi fac cercetări la căminul de bătrâni de la Suseni, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o bătrână muşcată de şobolani.

Rozătoarele i-ar fi provocat răni grave femeii. Conducerea centrului a găsit o scuză pentru leziunile bătrânei: femeia de 80 de ani este grav bolnavă și ar fi căzut din pat, fapt ce i-ar fi provocat semnele de pe corp, scrie site-ul Radiotargujiu.ro

Deşi în imagini se observă clar rănile provocate de şobolani, directorul Centrului, Tiberiu Tătaru, dezminte această informație. El susţine că femeia s-a lovit și că este vorba de un incident minor. 

DGASPC vine cu precizări

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj susţine că femeia în vârstă de 77 de ani, bolnavă de parkinson a căzut din pat în noaptea de luni spre marţi, căpătând astfel răni la faţă. În ceea ce priveşte afirmaţiile apărute în mediul online şi mass-media cum că beneficiara ar fi fost muşcată de şobolani, instituţia categoric această afirmaţie.

 

×
Subiecte în articol: sobolani batrana azil