x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Borcea liber. Şi-a mai rămas doar unul

Borcea liber. Şi-a mai rămas doar unul

de Theodora Şutiu    |    03 Iul 2018   •   11:55
Borcea liber. Şi-a mai rămas doar unul
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Cristi Borcea, 47 de ani, a fost eliberat condiționat, ieri. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat la 6 ani și 4 luni în "Dosarul Transferurilor",  în martie 2014. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă. 

În cele 12 transferuri anchetate în dosar, Cristi Borcea a fost implicat în 7: Cosmin Contra și Bogdan Mara la Alves, Paul Codrea la Genoa, Florin Cernat la Dinamo Kiev, Nicolae Mitea la Ajax, Adrian Mihalcea la Chunnam și Dan Alexa la Guoan. După decizia de marți, din "Dosarul Transferurilor" doar Victor Becali a mai rămas în închisoare.

Îmbrăcat la costum, cu ochelari de soare și la brațul Valentinei Pelinei, Cristi Borcea a oferit primele declarații în fața penitenciarului Rahova. "Au fost niște ani foarte grei. Trebuie ca cel puțin o lună să merg la psihiatrie. Să nu credeți că acești patru ani nu lasă urme. Am ajuns să iau patru medicamente pe seară. După această experiență apreciez mai mult viața și oamenii de lângă mine. Mă gândesc doar să merg la doctor și să îmi fac teste. Să nu credeți că îmi este ușor, chiar dacă din exterior par neschimbat. Nu pot să discut dacă mă întorc în fotbal", a spus Cristi Borcea.

 

×
Subiecte în articol: cristi borcea liber