x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Povestea emoționantă a unui câine care vine zilnic la mormântul foștilor stăpâni: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"

Povestea emoționantă a unui câine care vine zilnic la mormântul foștilor stăpâni: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"

de Redacția Jurnalul    |    04 Apr 2023   •   19:00
Povestea emoționantă a unui câine care vine zilnic la mormântul foștilor stăpâni: "Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată"
Sursa foto: facebook

Povestea emoționantă a unui câine care își plânge în fiecare zi foștii stăpâni a ajuns pe rețelele de socializare. El merge în fiecare zi la mormântul acestora și stă acolo mai multe ore.

Patrupedul este din rasa ciobănesc german și stă întins zilnic pe un mormânt dintr-un cimitir din Reșița. Imaginea sa a fost postată pe Facebook și a emoționat utilizatorii. 

"Abia astăzi m-am convins, întrucât am văzut cu ochii mei si l-am si pozat! Am întrebat oamenii din jur si mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi si se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore... apoi pleacă undeva și revine a doua zi!

Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri in viată mult mai importante decât banii, puterea si cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată", a scris femeia care a postat poza pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: caine ciobanesc german cimitir resita mormant