x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Campania "Alături de Teo'' s-a încheiat brusc şi tragic! Teo a murit, luni, într-un spital din Viena

Campania "Alături de Teo'' s-a încheiat brusc şi tragic! Teo a murit, luni, într-un spital din Viena

28 Feb 2017   •   17:02
Campania "Alături de Teo'' s-a încheiat brusc şi tragic! Teo a murit, luni, într-un spital din Viena
Sursa foto: Facebook.com

Teodora, studenta din Buzău, în vârstă de 20 de ani, care suferea de o boală foarte rară şi pentru care apropiaţii strânseseră o sumă impresionantă de bani, cu ajutorul campaniei Campania "Alături de Teo'', a murit luni într-un spital din Viena, Austria.

Ajunsese acolo, de câteva zile, pentru tratament, dar totul s-a năruit brusc, scrie gandul.info.

În toamna anului trecut, Teodora s-a plâns de dureri de cap şi stări de confuzie. A ajuns mai întâi la Spitalul Floreasca şi apoi la Elias. Diagnosticul este crunt: o boală rară: encefalită autoimună.

Doctorii au descoperit că tânăra a trăit tot timpul purtând în pântece embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Cu timpul embrionul s-a dezvoltat ca o tumoră care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar şi a dus la declanşarea bolii, potrivit Digi 24.

Luni seară, pe pagina de Facebook "Alături de Teo'', a fost postat mesajul de care se temeau toţi apropiaţii tinerei: ''Teo ne-a părăsit, astăzi, după o luptă foarte grea. Vă mulţumim tuturor pentru sprijin, pentru gândurile bune şi pentru că aţi fost alături de Teo. Dumnezeu să o odihnească în pace!''.

Imediat, mii de oameni şi-au exprimat tristeţea pe respectiva pagină de Facebook...
 

 

 

×
Subiecte în articol: teo alaturi de teo campanie deces viena austria