x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Carul cu teroristi s-a rasturnat la Focsani! Glont dărâmă cinematograful

Carul cu teroristi s-a rasturnat la Focsani! Glont dărâmă cinematograful

de Dan Constantin    |    09 Sep 2016   •   13:07
Carul cu teroristi s-a rasturnat la Focsani! Glont dărâmă cinematograful
Sursa foto: ziaruldevrancea.ro

Alerta terorista de ieri de la Focsani care a pus in alertă televiziunile si institutiile de fortă ale statului s-a trasformat intr-un film cu prosti. 

Mihai Pelin, poreclit Glont, ESTE PERSONAJUL PRINCIPAL CARE A DECLANSAT ALARMA TERO IN MOLLUL din Focsani. Orasul strabatut de pârâul Cacaina intra in concurenta cu Caracalul pentru continutul de oligofreni transportati cu  un car si rasturnati intr-un loc ales.

Glont ar fi vrut sa-si ceara iubita de nevasta la cinema. A dorit sa inspecteze locul, sa intre in sala dar, GHINION, sala era inchisa.Paza i-a explicat ca nu ruleaza nici un film momentan. Glont insista , paznicii sunt fermi.Glont  da tarcoale salii si gaseste calea de patrundere. Escaladeaza schela lipita de cladire, patrunde prin sistemul de ventilatie ajungand intre tavan si plafonul fals de deasupra salii de cinema.AL DOILEA GHINION PENTRU GLONȚ: a fost prea greu pentru tavanul fals de mucava si s-au prăbusit amandoi, intr-o comuniune om-tavan. 

Zgomotul a fost de explozie !Glonț, ranit la maini a spus ca i-a explodat telefonul.Supermarchetul a fost evacuat, zona inchisa, deminarea antitero a sosit.

Vorba lui Mircea Badea. Cinematograful 4D a sosit la Focsani. Esti in mijlocul actiunii cand iti cade tavanul in cap!

 Trei ore de alerta maximă au fost jucate impecabil. Costuri minime, exercitiul reusit, echipele de interventie au deminat locul la timp, teroristul e la expertiza psihiatrică, FOCSANI RAMANE IN EPICENTRUL ZONEI SEISMICE DAR INFRATIT DE ACUM CU Municipiul CARACAL

×