x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţia visului

Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţia visului

17 Ian 2018   •   07:41
Ce înseamnă când visezi bani. Semnificaţia visului

Ce înseamnă când visezi bani? Semnificația banilor în vis, bancnote sau monede, poate fi un semn bun. Însă poate însemna, în multe cazuri, și ceva rău.

 

Dacă visezi că ai câștigat bani sau ai o mare rezervă de bani în vis, e bine! Înseamnă că ai capacitatea de a-ți atinge orice obiectiv pe care ți l-ai propus în viață. Banii câștigați în vis înseamnă putere, oportunitate și o lume plină de posibilități.

Ce înseamnă când visezi bani pierduţi

Dacă visezi că ai pierdut bani, e un semn de necaz, care îți poate afecta casa și cariera. De asemenea, dacă ai visat că ai pierdut sau că îți lipsesc banii, e de rău. Înseamnă că simți că oportunitățile pe care le ai în viață sunt ratate.

Mai înseamnă că te confrunți cu un obstacol peste care nu reușești să treci. Sau nu ai resursele pentru a-ți atinge un obiectiv. Pierderea banilor în vis poate însemna că lipsa de încredere în tine.

Dacă visezi că ai transferat bani în contul cuiva, de asemenea, te așteaptă un obstacol în viață.

Ce înseamnă când visezi bani furaţi

Când visezi că ți s-au furat bani sau alte bunuri, este un avertisment! Trebuie să fii mai atent cu acțiunile pe care le întreprinzi. Și cea mai mică eroare ar putea duce la un conflict cu o persoană apropiată!

Când visezi că furi bani înseamnă că ai probleme financiare. Dacă visezi că furi bani, înseamnă că ai probleme financiare, te confrunți cu lipsuri.

În schimb, când visezi că cineva ți-a furat bani, înseamnă că exagerezi cu unele lucruri în viață și e bine să te temperezi.

Ce înseamnă când visezi bani împrumutaţi

Dacă visezi că ai dat sau luat bani cu împrumut înseamnă că ai ceva de ascuns. De asemenea, poate însemna că cineva ascunde ceva față de tine.

Când visezi bani pe care îi cere o femeie tânără, înseamnă probleme pe care le întâmpini în carieră sau afaceri. Mai mult, persoana iubită ori altcineva apropiat ar putea fi sursa acestor probleme.

Dacă visezi că înghiți bani, nu e un semn bun! Înseamnă că începi să manifești lăcomie! Când visezi că primești bani e un semn bun Dacă visezi că ai luat bani, e un semn că oamenii au încredere în tine.

Bani găsiţi în vis

Dacă visezi că aduni bani de pe jos, sume mărunte - câteva monede, nu este un semn bun! Înseamnă că vei avea o pierdere, care poate fi financiară, materială sau sentimentală.

Dacă vezi în schimb bani pe drum în vis, înseamnă că vei scăpa de unele griji. Când visezi că ai primit bani de la cineva, poate însemna că vei avea un copil.

Bancnote în vis

Dacă visezi bancnote, bani de hârtie, înseamnă ghinion sau că vei suferi o pierdere. Monedele de aur în vis semnifică prosperitate.

Când visezi bani falși înseamnă că nu ai deplină încredere în tine sau cineva nu te evaluează la adevărata valoare. Poate semnifica și un conflict cu cineva foarte apropiat, rudă sau prieten. OBSERVATOR

×
Subiecte în articol: vis vise bani furati pierduti bani gasiti