x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ce ritual are Elena Udrea la fiecare Revelion?

Ce ritual are Elena Udrea la fiecare Revelion?

01 Ian 2018   •   17:23
Ce ritual are Elena Udrea la fiecare Revelion?

În ultima zi a lui 2017, Elena Udrea a ținut să transmită un mesaj tuturor fanilor săi, dezvăluind totodată și un ritual pe care îl face la fiecare Revelion pentru a avea noroc în Noul An.

 

„Vă urez să puteți lăsa lui 2017 toate neîmplinirile, tristețile, dezamăgirile și să intrați în noul an doar cu credința puternică și reală ca 2018 e cel mai bun din viața dvs.

Pentru a reuși, încercați următorul exercitiu. Scrieți pe o hârtie tot ce nu a fost așa cum ați vrut anul acesta, pe scurt, că nu mai aveți mult timp.? După ce terminați, ardeți hârtia, pentru ca tot răul să rămână trecutului.

Apoi, pe altă hârtie, descrieți-vă la prezent așa cum vreți să fiți anul care urmează, fericiți, împliniți, sănătoși, enumerați tot pe scurt:), obiectivele ca și când deja le-ați atins. Hârtia aceasta purtați-o la miezul nopții, gândiți-vă la ea în primele clipe ale noului an cu încrederea că totul se va întâmpla întocmai cum vreți.

Din când în când în cele 365 de zile care vin, să o recitiți ca să vă conectați la energia ei pozitivă. Și vă promit că exact peste un an, veți constata că lista dvs. s-a împlinit! Doamne ajută tuturor!? La mulți ani!”, a menționat Elena Udrea.

Antena3

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ritual revelion