x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Clotilde Armand: „Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL și PSD”. Ea e acuzată însă de minciună

Clotilde Armand: „Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL și PSD”. Ea e acuzată însă de minciună

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   08:43
Clotilde Armand: „Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL și PSD”. Ea e acuzată însă de minciună

Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD, scrie pe Facebook, joi dimineața, Clotilde Armand. „Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent”, adaugă ea. Primarul Sectorul 1, Clotilde Armande „minte și creează panică deliberat din motive electorale”, afirmă liderul PNL Sector 1, George Tuță. Din cele 4 milioane de lei bugetate pentru bunuri și servicii, a cheltuit doar 1,8 milioane până acum, deci nu are cum să rămână fără bani, adaugă el.

Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, „pentru ceea ce a făcut PNL PSD” a depus deja o plângere penală săptămâna trecută.

„Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți. De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”, încheie Armand.

„Primarul Sectorului 1 minte!”

„Clotilde Armand minte! Își minte cetățenii și creează panică deliberat din motive electorale. Din cele 4 milioane de lei bugetate pentru bunuri și servicii, a cheltuit doar 1,8 milioane până acum, deci nu are cum să rămână fără bani”, afirmă, pe de altă parte, liderul PNL Sector 1, George Tuță.

El o somează public pe Clotilde Armand să meargă în ședința Consiliului Local de la ora 10.00 și să prezinte documentele care arată veniturile și cheltuielile primăriei.

„Cetățenii vor vedea astfel minciuna și incompetența! Dau asigurări că, de când am preluat conducerea filialei Sectorului 1, consilierii PNL nu blochează nimic. Tot ce facem este să cerem competență și transparență. Doamna Clotilde Armand nu poate oferi decât minciuni și scandal, iar singurii care pierd sunt cetățenii”, încheie Tuță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand primarie sector 1