x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social CNAS a cumpărat servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru PIAS

CNAS a cumpărat servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru PIAS

21 Dec 2016   •   02:00

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a cumpărat servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS), se arată într-un anunţ publicat marţi în SEAP. 

Potrivit anunţului, un "acord cadru servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru PIAS" a fost încheiat pe 8 decembrie cu societatea Teamnet International SA din Ploieşti. 

Valoarea totală finală a acordului cadru este de 7.463.970 de lei, fără TVA, iar obiectul acestuia este "stabilirea elementelor şi condiţiilor esenţiale care vor guverna contractele subsecvente ce vor avea ca obiect servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţa hardware" pentru PIAS. 

Acordul a fost încheiat în urma unei proceduri de licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. 

De asemenea, printr-o altă licitaţie deschisă, CNAS a încheiat cu Teamnet International SA şi un "contract subsecvent de servicii de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru PIAS", în valoare de 111.549 de lei, fără TVA, potrivit unui alt anunţ publicat marţi în SEAP. AGERPRES

×