x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Incredibil! Speriat că a spart un televizor, un copil de opt ani s-a ascuns într-o fabrică dezafectată

Incredibil! Speriat că a spart un televizor, un copil de opt ani s-a ascuns într-o fabrică dezafectată

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2023   •   22:30
Incredibil! Speriat că a spart un televizor, un copil de opt ani s-a ascuns într-o fabrică dezafectată

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Craiova au căutat miercuri seara un copil de opt ani, dat dispărut. Acesta se ascunsese într-o fabrică dezafectată, speriat după ce a spart un televizor.

Potrivit Jadarmeriei Române, jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au fost solicitați miercuri seara să intervină în urma unui apel prin care se anunța dispariția unui copil.

Băiatul de 8 ani plecase de acasă după ce, din întâmplare, spărsese un televizor. „Era speriat și de teamă că ar putea fi pedepsit pentru asta, fugise de acasă. Mai bine de 3 ore a fost căutat de părinți, fără ca aceștia să-l găsească”, susțin jandarmii.

Aceștia au aflat de la fratele mai mare al băiatului care sunt locurile în care copilul se joacă de obicei. Printre multe zone în care fusese deja căutat, le-a arătat și o fabrică dezafectată, din apropierea casei.

Ajunși înăuntrul fabricii dezafectate, jandarmii l-au văzut pe băiat într-un colț al unei încăperi.

Aceștia au reușit să îl aducă acasă, în siguranță, pe băiat, unde au discutat cu părinții acestuia și i-au sfătuit să aibă răbdare cu el și să discute împreună despre această întâmplare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spart televizor copil ascuns