x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cum au dat buzna polițiștii în casa unui om nevinovat. I-au speriat copilul de trei ani şi i-au distrus mobilierul

Cum au dat buzna polițiștii în casa unui om nevinovat. I-au speriat copilul de trei ani şi i-au distrus mobilierul

de Redacția Jurnalul    |    01 Mar 2024   •   13:45
Cum au dat buzna polițiștii în casa unui om nevinovat.  I-au speriat copilul de trei ani şi i-au distrus mobilierul

Polițiștii din Caraş Severin au dat buzna în casa unui bărbat nevinovat. I-au speriat copilul de trei ani şi i-au distrus mobilierul.

În ziua de 23 februarie, la puțin timp după ora 6,30 dimineața, familia Halmaci din Reșița s-a trezit cu lovituri puternice în ușă și cu somații pe un ton ridicat.

În apartamentul la ușa căruia se adunaseră cel puțin 6 polițiști mascați și înarmați până în dinți cu pistoale, puști, tomfe și berbeci, se aflau proprietarul, împreună cu fiica acestuia, în vârstă de 3 ani. Din fericire, fiind vineri, soția și ceilalți doi copii minori plecaseră de joi seara la bunici.

"Au bătut cu pumnii în ușă, eu dormeam. Au intrat în cameră. Mi-au sărit ușile la dulap", a povestit bărbatul.

Speriat, trezit din somn cu lovituri și bubuituri în ușă, omul a realizat că avea la ușă o echipă de polițiști nervoși și grăbit, ca să nu rămână fără ușă, a deschis-o. Moment în care în casă au năvălit mascații de la Poliție. Omul a fost trântit la pământ, i s-a pus pistolul la cap, a fost amenințat cu o pușcă să nu miște.

Asta în pofida faptului că proprietarul striga că nu a făcut nimic și că nu se simte vinovat de nimic. Ba mai mult, când a cerut să i se arate mandatul de percheziție și descindere, mascații au devenit și mai violenți și au început să răscolească prin dulapuri, să răstoarne sertarele, și toate acestea sub privirile îngrozite și în urletele de groază ale copilului ded 3 ani.

Nebunia s-a oprit în momentul în care unul dintre polițiști a vorbit la telefon cu cineva și și-a anunțat colegii că au primit o adresă greșită.

Șocul a fost așa de puternic pentru fiica sa încât de câteva zile fetița are nevoie de consiliere psihologică. În plus, omul spune că în timpul percheziției i-au fost distruse sau stricate parțial unele lucruri din casa pe care abia o renovase.

"Cu privire la informațiile privind descinderile la o adresă greșită, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări, pentru a se stabili dacă acestea se confirmă, la finalizarea verificărilor urmând a fi luate măsurile legale, ce se impun", a transmis Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Caraș Severin, potrivit antena3CNN.

×
Subiecte în articol: politie caraş severin nevinovat