x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Drama lui Andrei Gheorghe: Mama mea s-a internat pentru un control de rutină şi s-a ales cu o infecţie violentă! Cu ce a greşit?

Drama lui Andrei Gheorghe: Mama mea s-a internat pentru un control de rutină şi s-a ales cu o infecţie violentă! Cu ce a greşit?

22 Noi 2016   •   14:05
Drama lui Andrei Gheorghe: Mama mea s-a internat pentru un control de rutină şi s-a ales cu o infecţie violentă! Cu ce a greşit?
Sursa foto: Facebook.com/andrei.gheorghe

Andrei Gheorghe trece prin momente grele, în aceste zile, la care nici măcar nu se aştepta. Încă o dată, sistemul sanitar românesc pune la pământ un om fără mari probleme de sănătate, iar omul de radio şi televiziune îşi strigă disperarea pe Facebokk, mai ales ca este vorba chiar despre mama sa!

Mama mea e în spital, în Constanţa. E bătrână, bolnavă şi plânge. S-a internat pentru un control de rutină. I s-a instalat o branulă care a provocat o infecţie violentă. Mâna i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat că va trebui operată, nu doarme, suferă şi vrea să moară. Nu mai vede bine şi îmi spune că operaţia costă 6.000. Nu are banii ăştia, a muncit o viaţă, dar nu îi are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e în alt oraş, e singură şi speriată. Ce să fac? Cum să o ajut? Cum să asist indiferent la atâta nedreptate? Cum să mă duc mâine să plătesc taxele? Să-i trimit bani? Asta şi fac, lunar, de când a ieşit la pensie. Cu ce a greşit? A crescut copii, a ajutat adulţi, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea, iar acum se sfârşeşte umilită, o epavă, un nimic. Un rest de carne măcinat de dinţii societăţii din care a făcut parte, dar pentru care astăzi nu mai e decât balast. Dulce, senină batâineţe...", a scris Andrei Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

×