x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un escroc sentimental a păcălit 15 femei cu sume uriașe de bani. Poveștile prin care impresiona victimele

Un escroc sentimental a păcălit 15 femei cu sume uriașe de bani. Poveștile prin care impresiona victimele

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2023   •   16:15
Un escroc sentimental a păcălit 15 femei cu sume uriașe de bani. Poveștile prin care impresiona victimele
Sursa foto: antena3CNN

Un escroc sentimental a păcălit 15 femei cu sume uriașe de bani.

Acesta le alegea de pe site-ul Tinder și le spunea povești pentru a le convinge să-i dea bani. Targhetul său erau femeile care doreau să se căsătorească, astfel că le promitea să se însoare cu ele. Pentru fiecare dintre victime avea alt nume, de la Marius și Răzvan, la Nicu ori Daniel.

El se recomanda ca un om de afaceri de succes care apoi se confrunta cu diverse probleme ce duceau la blocarea conturilor. Însă a inventat și  o situație tragică în familia sa, cu mama bolnavă, internată la o clinică din Viena de multe ori, astfel încât a rămas fără resurse financiare. Astfel că le cerea împrumuturi pentru a ieși din situațiile dramatice. Unele victime erau atît de impresionate încât au cerut bani chiar și prietenilor ori părinților sau și-au amanetat bijuteriile pentru a-l ajuta.

Însă el nu cerea bani doar iubitelor sale. Făcea apel și la prietenii ori rudele victimelor sale, cărora le spunea alte povești. Așa a luat 50.000 de lei de la unchiul uneia dintre acestea pentru achiziția unui teren. Tatălui alteia i-a promis că îl pensionează dar trebuie să-i dea 1.000 de euro pentru a-i rezolva dosarul. De asemenea, prietenele a 7 dintre victimele sale i-au dat câte 1.500 de euro pentru a le angaja la un spital de stat. O altă iubită i-a plătit internarea mamei escrocului la Viena, precum și cheltuielile de repatriere după deces și înmormântarea. Și asta în timp ce mama bărbatului trăiește. În ultimul dosar, acesta este acuzat de un prejudiciu care se ridică la peste 170.000 de euro.

Acest Casanova autohton se numește Nicolae Mola, este din Constanța și are 42 de ani. El a fost condamnat de trei ori în peste două decenii, potrivit antena3CNN.

În urma plângerilor depuse la poliție de către femeile păcălite, bărbatul a fost arestat la Sinaia pe 6 mai 2020, unde se afla cu una dintre victime. 

Acum dosarul a ajuns în fața instanței pentru 42 de fapte comise față de 15 femei, în intervalul 2018-2020.

Casanova de Constanța

 

 

×
Subiecte în articol: escroc sentimental femei bani