x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social In Romania, bărbații singuri sunt mai nefericiți decât femeile singure

In Romania, bărbații singuri sunt mai nefericiți decât femeile singure

29 Mar 2018   •   06:58
In Romania, bărbații singuri sunt mai nefericiți decât femeile singure

Două treimi dintre bărbaţii singuri spun că sunt nefericiţi sau pur şi simplu nu ştiu dacă sunt fericiţi, arată un studiu elaborat de cel mai mare site de dating din România. Potrivit acestuia, femeile sunt mai sigure pe ele şi spun într-o mai mare proporţie că sunt fericite, deşi nu sunt într-o relaţie. Încă.

 

Doar 35% dintre bărbaţii singuri se declară fericiţi, spre deosebire de 47% dintre femeile care nu au un partener. Ambele sexe spun că dragostea este principalul motiv de fericire în viaţa lor,arată un sondaj Sentimente.ro făcut cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii, care s-a sărbătorit pe 20 martie. Ambele sexe consideră că dragostea este o sursă esenţială pentru a se simţi fericiţi (78% – bărbaţi, 66% – femei), mai arată sondajul.

Bărbaţii cred că femeile sunt mai fericite atunci când sunt într-o relaţie, iar partenerul le răsfaţă (52%). La rândul lor, ei s-ar simţi fericiţi dacă partenera lor ar fi înţelegătoare (48%), i-ar ajuta să fie oameni mai buni (43%) sau le-ar spune în fiecare zi că îi iubeşte (38%).

Doar 6% din bărbaţi şi-ar dori ca partenera lor să-i lase să se distreze în afara cuplului, cu prieteni de acelaşi sex. Pentru a-şi face iubita fericită, bărbaţii sunt dispuşi să facă totul împreună cu aceasta (75%), să o ceară de soţie (29%) sau să o plimbe prin cele mai frumoase locuri din lume. 21% din bărbaţii singuri cred că fericirea iubitei lor stă în a-i pregăti cafeaua în fiecare dimineaţă.

Antena 3

×