x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Incident feroviar în Germania. Un român a oprit circulația a 22 de trenuri în cea mai călduroasă zi a anului

Incident feroviar în Germania. Un român a oprit circulația a 22 de trenuri în cea mai călduroasă zi a anului

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   12:00
Incident feroviar în Germania. Un român a oprit circulația a 22 de trenuri în cea mai călduroasă zi a anului
Sursa foto: Hepta

22 de trenuri au fost oprite în Germania, marți după-amiază, din cauza închiderii unei linii în apropiere de Gelsenkirchen. Au existat două devieri și o întârziere totală de 580 de minute - „și toate acestea în cea mai caldă zi a anului de până acum”. Acest incident a fost provocat de un român.

Potrivit raportului, în jurul orei 16:35, mecanicul trenului RB 46 a informat poliția federală că un bărbat se afla pe șine, pe ruta către gara principală Wanne-Eickel, la nivelul fostului Motodrom, potrivit Waz.de.

Bărbatul l-ar fi determinat pe mecanic să frâneze rapid trenul regional, astfel încât acesta s-a oprit chiar în fața bărbatului și nimeni nu a fost rănit.

Citiți și Cod roşu de caniculă în șapte judeţe, unde temperaturile maxime ating 41 grade. Cod portocaliu în alte 10 judeţe şi în Bucureşti

Suspectul ar fi continuat apoi să meargă pe șine în direcția stației principale Wanne-Eickel. Deutsche Bahn a ordonat atunci închiderea acestei rute și a rutelor paralele.

Polițiștii federali au pornit în căutarea bărbatului care a blocat traficul feroviar.

Citiți și Schimbări la regimul armelor și munițiilor: MAI înființează platforma eARM. Deținătorii și vânzătorii de arme vor scăpa de drumurile la Poliție

La scurt timp, polițiștii au descoperit că bărbatul era un român în vârstă de 57 de ani, fără adăpost.

Bărbatul va trebui acum să răspundă pentru perturbarea periculoasă a traficului feroviar, potrivit poliției federale, transmite Antena3 CNN.

×
Subiecte în articol: roman diaspora germania trenuri oprite