x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social MAE: Opt romani raniti intr-un accident in Austria. Două autovehicule înmatriculate în România

MAE: Opt romani raniti intr-un accident in Austria. Două autovehicule înmatriculate în România

30 Iul 2018   •   22:27
MAE: Opt romani raniti intr-un accident in Austria. Două autovehicule înmatriculate în România

Opt cetăţeni români au fost răniţi, după ce două maşini înmatriculate în România au fost implicate într-un accident rutier în Austria, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis luni. 

 

Accidentul a avut loc în apropierea oraşului Bruck an der Leitha. Ambasada României la Viena "a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la starea de sănătate a persoanelor afectate", arată MAE. 

Potrivit datelor preliminare obţinute de ambasadă, opt cetăţeni români au fost răniţi în urma accidentului. Dintre aceştia, doi au suferit răni mai grave, iar alte şase persoane, printre care şi trei minori, au fost rănite uşor. Toate persoanele rănite au fost transportate la o unitate medicală din zonă pentru îngrijiri. 

MAE menţionează că rănile suferite de cetăţenii români nu le pun viaţa în pericol. 

Ambasada României la Viena monitorizează situaţia şi este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, mai precizează MAE. AGERPRES

×